Újpest barátságos és fejlődő környezete

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Káposztásmegyer II. sz. ltp.

Budapest IV. kerület, Káposztásmegyer II. sz. ltp.
Eladó Garázs
Csíksomlyó utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:16.900.000 Ft
  • Lakóterület:17 m2
  • Emelet:Földszint
  • Épület szintjei:4 szintes
  • Hivatkozási szám:E-IV-16-589
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információk



Azonosító: E-IV-16-589

Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget Budapest IV. kerületében, a Homoktövis lakóparkban, a Csíksomlyó utcában! Eladó egy 17 m²-es, önálló helyrajzi számmal rendelkező földszinti garázs, amely minden autótulajdonos álma. Az ingatlan megközelítése egyszerű és kényelmes, hiszen távirányítóval ellátott kapun keresztül, egy zárt udvarból nyílik, így pillanatok alatt beállhat járművével.
A garázs 5,38 méter hosszú és 3,15 méter széles, bőséges helyet kínálva autója számára. A Hörmann elektromos ajtóval felszerelt garázs nemcsak kényelmet, hanem biztonságot is nyújt, így nyugodt lehet autója védelmét illetően.
Ez a garázs tökéletes választás mindenkinek, aki a biztonságos és kényelmes parkolást keresi Budapest egyik legnépszerűbb lakóparkjában. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és biztosítsa autójának a legjobb parkolóhelyet!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.