Újpest, Megyer, Káposztásmegyer, Homoktövis lakópark, Istvántelek, Izzó lakótelep

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Székesdűlő

Budapest IV. kerület, Székesdűlő
Eladó Garázs
Ezred utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:3.500.000 Ft
  • Lakóterület:10 m2
  • Épület szintjei:2 szintes
  • Hivatkozási szám:E-IV-3-097
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információkAzonosító: E-IV-3-097

Eladó egy kiváló lehetőségű,  teremgarázs a IV. kerület Székesdűlő Ezred utcájában, a népszerű Napliget lakóparkban! Ez a praktikus 10 nm-es garázs kiváló állapotban van, száraz és rendezett környezetben várja új tulajdonosát.
A garázs 2 méter széles és 5 méter hosszú, tökéletes méretének köszönhetően ideális megoldás az autója biztonságos tárolására vagy akár tárgyak, eszközök elhelyezésére is. Az ingatlan rendkívül könnyen megközelíthető, és a közvetlen környezetében számos kényelmi szolgáltatás és üzlet található.
A ház, amelyben a garázs található, gondozott és rendezett, a közösköltség mindössze 1700 forint, ami egyaránt tartalmazza a karbantartási költségeket és a közös területek fenntartását. Ezáltal biztosítva van a hosszú távú értékállóság és kényelem.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.