Újpest, Megyer, Káposztásmegyer, Homoktövis lakópark, Istvántelek, Izzó lakótelep

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Újpest

Budapest IV. kerület, Újpest
Eladó Garázs
Attila utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:8.500.000 Ft
  • Lakóterület:18 m2
  • Lift:van
  • Hivatkozási szám:E-IV-3-020
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információk



Azonosító: E-IV-3-020

Ritka lehetőség! Eladásra kínálunk egy 18 nm-es teremgarázs helyet Budapesten Újpesten, a IV. kerületben, az Attila utcában. Ez a parkoló egy újonnan épült (2020) épületben található, és kiváló minőségű, tiszta környezettel rendelkezik. A teremgarázs könnyen megközelíthető, és nyugodtabb helyen található a -2. szinten. Az autó parkolása könnyű még nagyobb járművek esetén is. A parkoló szélessége 3 m, hosszúsága pedig 6 m. Az ingatlanhoz tartozik egy kedvező közösköltség is, mindössze 6000 Ft havonta.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megszerezze saját teremgarázs helyét Budapesten! Kényelmes parkolási lehetőséget nyújt, biztonságos és könnyen megközelíthető.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852 8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283
 


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.