Újpest barátságos és fejlődő környezete

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Újpest

Budapest IV. kerület, Újpest
Eladó Garázs
Károlyi István utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:6.000.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Épület szintjei:3 szintes
  • Hivatkozási szám:E-IV-16-608
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információk



Azonosító: E-IV-16-608

Eladó egy kivételes teremgarázs beállóhely Budapest IV. kerületében, a Károlyi István utcában, mindössze pár perc sétára az M3-as metró Újpest Városkapu megállójától!
Ez a 14 m²-es, könnyen parkolható beállóhely egy 2009-ben épült, modern társasház -1 szintjén található, ahol a biztonságot 24 órás portaszolgálat garantálja, ha valaki hosszabb ideig tartózkodik a garázsban, bekapcsol a riasztórendszer, így védve az autókat az illetéktelen behatolóktól.
A parkolóhely ideális befektetési lehetőség is, hiszen a környék infrastruktúrája minden igényt kielégítő. Gyógyszer, piac, boltok, iskolák, óvodák, Kormányablak és Önkormányzat is a közelben található. A közös költség mindössze 2100 Ft. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, legyen az Öné ez a biztos és kényelmes parkolóhelye egy gyorsan fejlődő, kiváló lokációban!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.