Újpest barátságos és fejlődő környezete

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Újpest-Központ

Budapest IV. kerület, Újpest-Központ
Eladó Garázs
Aradi utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:6.300.000 Ft
  • Lakóterület:12 m2
  • Épület szintjei:2 szintes
  • Hivatkozási szám:E-IV-16-596-1
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információk



Azonosító: E-IV-16-596-1

Fedezzen fel egy kivételes lehetőséget Budapest IV. kerületében, közel Újpest központjához! Eladó két egymás melletti, egyenként 12 m2-es teremgarázs beálló az Aradi utca és a Munkásotthon utca találkozásánál, amely ideális választás azoknak, akik biztonságos és kényelmes parkolást keresnek a város szívében. Mindkét parkolóhely egyenként 7.000.000 Ft-ért eladó, és külön-külön vagy együtt is megvásárolhatók.
Ezek a teremgarázs beállók különleges biztonságot nyújtanak: a bejutáshoz két távirányítós kapun kell áthaladni, biztosítva ezzel, hogy autója mindig védve legyen a külvilág hatásaitól. A garázsok belmagassága 2 méter, szélessége szintén 2 méter, hosszúsága pedig 6 méter, így sokféle típusú autó kényelmesen elfér bennük.
A garázsok elhelyezkedése tökéletes, hiszen Újpest központjától csupán néhány percnyire találhatóak, így a közeli M3-as metróvonal és számos buszjárat révén a város bármely pontja könnyen megközelíthető.  
Ez a parkolóhely nemcsak biztonságos és kényelmes, hanem rendkívül praktikus is. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy megszerezze ezeket a tágas és biztonságos parkolóhelyeket Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében!
Ugyanitt eladó egy 12 m²-es udvari beálló is, amely szintén remek választás, ha szabadtéri parkolási lehetőséget keres. Ez az udvari beálló 3.600.000 Ft-ért lehet az Öné.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.