Újpest, Megyer, Káposztásmegyer, Homoktövis lakópark, Istvántelek, Izzó lakótelep

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Újpest-Központ

Budapest IV. kerület, Újpest-Központ
Eladó Garázs
József Attila utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:6.900.000 Ft
  • Lakóterület:16 m2
  • Épület szintjei:3 szintes
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hivatkozási szám:E-IV-16-523
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információk



Azonosító: E-IV-16-523

Válassza az ideális parkolási megoldást Budapest IV. kerületében, a József Attila utcában található teremgarázsban! Ez a 16 m2-es beállóhely tökéletes választás, ha közel szeretne lenni Újpest központhoz és a helyi piachoz. A teremgarázs csupán 12 beállóhellyel rendelkezik, így biztosítva van, hogy mindig megfelelő helyet találjon autójának. A ház a 90-es évek végén épült, és kiváló állapotban van. A beálló könnyedén megközelíthető, hiszen az épület -1. szintjén található. Az ingatlanhoz tartozik egy 2 m2-es tároló is, melyet a vételár magában foglal. Ez a kis kiegészítő tér ideális lehetőséget nyújt a tárolásra vagy a felesleges holmik elhelyezésére. A teremgarázs korábban ki volt adva, így befektetési célra is kiváló lehetőség. 
Azonnal birtokba vehető, tehát nincs szükség további várakozásra. A környék gazdag ellátottsággal rendelkezik, így minden igényét kielégíti. Közel találhatóak piacok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, üzletek, Újpest áruház, iskolák, óvodák, középiskolák, valamint az Önkormányzat és a Kormányablak is könnyedén elérhetőek.  Mindezeken túl a M3-as metró is séta távolságra található. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és sajátítsa el ezt a beállót már most!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.