Újpest barátságos és fejlődő környezete

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Újpest-Központ

Budapest IV. kerület, Újpest-Központ
Eladó Garázs
Venetianer utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:18.500.000 Ft
  • Lakóterület:19 m2
  • Emelet:Földszint
  • Hivatkozási szám:E-IV-16-588
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információkAzonosító: E-IV-16-588

Befektetési lehetőséget keres Budapesten? Ne keressen tovább! Eladó Budapest IV. kerületében, közel az Újpesti piachoz, a Venetiáner utcában  egy kiváló lehetőség, mely újabb építésű ház földszintjén található, önálló, utcai bejárattal rendelkező zárt garázs.
Ez a 19 m²-es garázs (6.6 m x 2,9 m) ideális választás autó, motorkerékpár vagy akár kisteherautó tárolására. A garázsajtó szélessége 2,2 m, magassága pedig 2,9 m, így magasabb felépítményű járművek számára is megfelelő. Az utcáról egyszerű a beállás, így könnyedén parkolhat és hozzáférhet autójához. A garázs villanyórával ellátott, és a közös költség mindössze 4000 Ft havonta, ami rendkívül kedvező. Ez a garázs nem csupán kényelmet és biztonságot nyújt járművének, hanem nagyszerű befektetési lehetőség is. 
Ne habozzon, és szerezze meg ezt a kiváló garázst, amely megkönnyíti a parkolást vagy tárolást Budapest egyik legfrekventáltabb kerületében. Biztosítsa járműve biztonságát és növelje befektetési portfólióját ezzel a remek lehetőséggel! Forduljon hozzánk bizalommal a további részletekért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséért!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.