Újpest barátságos és fejlődő környezete

Eladó lakások Budapest 4. kerület

Eladó Garázs Újpest

Budapest IV. kerület, Újpest
Eladó Garázs
Lorántffy Zsuzsanna utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:16.990.000 Ft
  • Lakóterület:35 m2
  • Épület szintjei:2 szintes
  • Hivatkozási szám:E-IV-16-590-FK
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információkAzonosító: E-IV-16-590-FK

Fedezze fel Budapest IV. kerületében, a Lorántffy Zsuzsanna utcában ezt a páratlan lehetőséget! Eladó egy 35 m²-es, önálló helyrajzi számmal rendelkező, tágas dupla garázs, amely közel található a városkapu metróhoz. Az ingatlan könnyedén megközelíthető az udvarról, ahol a bőséges hely biztosítja, hogy kényelmesen beállhasson autójával. A garázs 12,5 méter hosszú és 2,8 méter széles, így bőséges teret kínál járművei számára. Az ingatlan emellett a lépcsőház felől is megközelíthető, ami további kényelmet biztosít.
Ez a garázs nemcsak praktikus parkolási lehetőséget kínál, hanem nagyszerű befektetés is, hiszen a városi parkolóhelyek mindig értékesek. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy biztosítsa autójának a legjobb helyet Budapest szívében! Lépjen kapcsolatba velünk, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a különleges ingatlant!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.